Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri la ora 14:30, în timp ce patrula din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, executa serviciul de patrulare pe DJ208D, pe raza localității Adâncata, comuna Adâncata, județul Suceava pe direcția de mers Mitocu Dragomirnei – Adâncata, având în vedere planul de acțiune pe linie de de silvicultură au procedat la oprirea autoutilitarei marca Mercedes, cea care transporta material lemnos.

După ce s-au legitimat și declinat calitatea, polițiștii au solicitat conducătorului auto înmânarea documentelor personale și cele ale vehicului în vederea efectuării controlului. Cu această ocazie s-a stabilit că șoferul este un bărbat de 39 ani domiciliat în municipiul Suceava.

Întrebat cu privire la legalitatea transportului de material lemnos, șoferul a precizat verbal că nu deține documentele legale de proveniență și transport. Drept urmare, lucrătorii de poliție au procedat la verificarea autoutilitarei în SUMAL 2.0 constatând că în cauză nu au fost emise documente legale de proveniență și transport.

Acesta a fost condus la sediul Ocolului Silvic Adâncata unde a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 19 alin. 2 lit b din Legea 171/2010 prin procesul verbal de constatare și sancționare a contravenției silvice seria CCS nr. 0341878, dispunându-se în același timp confiscarea cantității de 3 mc lemn  esență tare în valoare de 708 lei.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava