Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundația C.A.E.S.A.R. încurajează românii din străinătate să-și deschidă o afacere acasă, valorificându-și abilitățile antreprenoriale, cunoștințele academice și profesionale și relațiile personale, participând astfel activ la dezvoltarea României pe termen lung.

Fundația C.A.E.S.A.R.  anunță lansarea înscrierilor pentru trei proiecte DIASPORA StartUp, finanțate din fonduri europene disponibile prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3 „Locuri de muncă pentru toţi”. Fiecare proiect eligibil, selectat drept câștigător, va beneficia de o finanțare nerambursabilă de până la 40.000 de euro (co-finanțare zero).

Programul se adresează cetățenilor români cu vârsta minimă de 18 ani, care au locuit peste hotare în ultimele 12 luni și doresc să-și deschidă o afacere în țară. Aceștia trebuie să facă dovada experienței sau studiilor în străinătate în domeniul în care intenționează să-și deschidă afacerea. Scopul proiectelor este încurajarea antreprenoriatului românesc prin susținerea înființării de companii cu profil non-agricol, în zona urbană, în toate regiunile de dezvoltare ale României, cu excepția regiunii București-Ilfov.

Toți cei interesați se pot înscrie online pentru prima etapă de evaluare, prin accesarea formularului disponibil la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGpvx71HTjPB84k-r6q5AgBjytsuOKSSYc1QstVC5El-u0Fw/viewform

Perioada de implementare a fiecărui proiect este de maximum 36 de luni. Rezultate proiectelor vor contribui la crearea de noi locuri de muncă, încurajarea antreprenoriatului și promovarea principiilor pieței libere concurențiale în România.

În perioada imediat următoare, Fundația C.A.E.S.A.R. va organiza campanii de informare și promovare, în mediile online și offline.  Evenimente dedicate primei etape a proiectelor vor avea loc în centre de referință din diaspora precum Londra, Paris, Berlin, Bruxelles, însă înscrierile sunt deschise pentru orice cetățean român din diaspora care îndeplinește condițiile de eligibilitate.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de prezentare a proiectului la adresa http://www.fundatiacaesar.ro/caesar-diaspora-startup/ sau contactați Fundația C.A.E.S.A.R. la antreprenoriat@fundatiacaesar.ro.

Despre Fundația C.A.E.S.A.R.

Fundația C.A.E.S.A.R. (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români) este o comunitate de experți, un laborator de idei și o platformă de acțiune civică pentru dezvoltarea economică și consolidarea democratică a României.

Institut de cercetare românesc cu prezență globală, C.A.E.S.A.R. reunește experți din întreaga lume selectați pe baza rezultatelor remarcabile din cariera lor academică și profesională.

Uniți în jurul unor valori comune – integritate, responsabilitate și profesionalism – experții C.A.E.A.S.A.R. oferă idei și soluții concrete în domeniile de importanță strategică pentru viitorul României. Pe baza acestor cunoștințe și experiențe globale, C.A.E.S.A.R. promovează prin platforma proprie de acțiune civică politici de dezvoltare la nivel local, regional și național.

 

Pornesc înscrierile pentru Diaspora StartUp: 40.000 de euro pentru antreprenori români de peste hotare, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava