Concert pascal
MOPAN Suceava

În urmă cu un an, formația FC Bucovina Pojorâta pornea pentru prima oară pe drumul anevoios al Ligii a III-a la fotbal din poziția … Cenușăresei. La finalul campionatului însă, ea a fost singura reprezentantă a judeţului Suceava în play-off. Lipsa de experiență și poate și de curaj au fixat gruparea pojorâteană pe locul VI în clasament.
Chiar dacă au existat zvonuri că echipa s-ar desființa, primarul localității Pojorâta, Bogdan Codreanu, a ținut să confirme faptul că proiectul FC Bucovina va continua. A fost chiar realizată și o colaborare cu localitatea Ciocănești, acolo unde va exista o echipă satelit în care vor evolua tinerii pregătiți la Câmpulung Moldovenesc de Mihai Eremia și Valentin Rotaru.
Primarul Bogdan Codreanu, care este și președintele Grupului de Acțiune Locală, îi are alături în susținerea echipei FC Bucovina Pojorâta pe Nicolae Troașe de la SC Calcarul, Ioan Cozariuc de la Regia Națională CFR filiala Câmpulung și Asociția Pensiunilor Turistice din zona Pojorâta.
Antrenorul Dănuț Mîndrilă, care s-a descurcat admirabil sezonul precedent, are la dispoziție următorul lot de jucători:
Jean Turiță, Ionuț Puianu – portari, Ciprian Ioniță, nicușor Kuruc, Bogdan Stroia, Bogdan Iuga, Aurel Prundeanu, Valentin Buhăcianu, Michael Cherariu, Toader Tivadar, Alin Pădurariu, Ionuț Duțică (Rapid Suceava), David Platon, Ionuț Rus, Cosmin Patca, Valentin Balatici (toți de la Gloria Bistrița), Octavian Vârlan, Gabriel Colilie (CF Brăila), Andrei Răzlog (Cetatea Tg.Neamț), Ionuț Vicliuc, Lucian Bălan (junior), Lucian Cănișag (CSMS Iași), Ionuț Cuciureanu (Dorna Vatra Dornei).
Nu există probleme de ordin financiar la gruparea FC Bucovina Pojorâta, iar obiectivul fixat pentru acest nou sezon competițional în Liga a III-a este clasarea în primele șase locuri în seria I.

Povestea echipei FC Bucovina Pojorâta, continuă!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava