Concert pascal
MOPAN Suceava

Locul I pe judeţ la Cupa „Hagi Danone” a revenit în acest an pepinierei clubului de Ligă a III-a, ACS Bucovina Pojorâta. Micii fotbalişti din Pojorâta a câştigat detaşat toate etapele judeţene ale competiţiei şi s-a descurcat onorabil şi la faza naţională care a avut loc la Brăila.
Trofeul, diploma şi medaliile de campioni au fost înmânate domnului Aurel Morariu, cel care a asigurat organizarea turneelor din cadrul Cupei „Hagi Danone”. Micii jucători de la ACS Bucovina Pojorâta sunt urmăriţi cu atenţie şi de primarul localităţii Bogdan Codreanu, cel care este convins că ei vor reprezenta schimbul de mâine al echipei de seniori care, la primul sezon în eşalonul trei al fotbalului românesc, a avut o comportare peste aşteptări reuşind să se califice în play-off.
Formaţia de copii a ACS Pojorâta este pregătită de Mihăiţă Eremia şi Valentin Rotaru, doi foşti buni jucători câmpulungeni. Cel mai talentat jucător este Ionuţ Cîrloanţă, pojorâtean get-beget, jucător care se anunţă a fi viitor atacant veritabil al grupării de seniori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava