Concert pascal
MOPAN Suceava

Întâmplarea șocantă pe care actorul Constantin Codrescu a trăit-o în tinerețe i-a marcat întreaga existență. În drama pe care a trăit-o erau implicate cele două femei pe care le iubea enorm pe când avea 25 de ani. Mama și prima lui soție, Valeria Gagealov, o actriță extrem de apreciată și foarte frumoasă. Viața i-a fost teribil zdruncinată când a aflat printr-o întâmplare că mama lui îi otrăvea sistematic soția, notează click.ro.

Constantin Codrescu a jucat în peste 50 de filme, în zeci de piese de teatru, a fost profesor, chiar și scriitor. A fost partenerul de viață al doamnei scenei românești Marga Barbu, a doua lui soție.

În anii ’50 tânărul Constantin Codrescu se căsătorea prima oară, tot cu o actriță. Mariajul lor a fost teribil afectat de gelozia mamei lui, iar despre această dramă a vorbit chiar actorul zeci de ani mai târziu.

„N-a fost ușor. Erau destui împotriva noastră. Dar am avut un înger care ne-a vegheat”, și-a început actorul povestea.

În existența lui, puțini au aflat despre această parte întunecată a vieții lui Constantin Codrescu. A luptat din răsputeri pentru iubirea lui cea mare pe când era tânăr și plin de speranțe și vise. Din păcate, lupta a trebuit să o ducă cu propria mamă, care era stăpânită de sentimente negative la adresa norei ei.

Din pricina terorii exercitate de organele de represiune dezvoltase un dezechilibru grav în mintea şi sufletul ei. Devenise o ființă nesigură, labilă. A căutat ajutor și soluții salvatoare în afara familiei. Așa a intrat în legătură cu o țigancă vrăjitoare, „iar răul inconştient a căzut ca un trăsnet asupra sufletului şi trupului firav al soţiei mele, Valeria”, a povestit actorul, potrivit sursei citate.

O acuza că l-a îndepărtat pe fiul ei de familie și că a pierdut susţinerea lui morală şi materială.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/poveste-socanta-a-unui-mare-actor-roman-a-vrut-2344551.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava