Concert pascal
MOPAN Suceava

Conacul Playboy, deținut de Hugh Hefner, care a murit în anul 2017, ascunde povești cu adevărat tragice. Tinerele ajungeau aici crezând că le așteaptă o viață lipsită de griji și plină de faimă și ajungeau să fie drogate, abuzate sexual și supuse unui tratament inuman, potrivit click.ro.

Gemenele Kirstina și Karissa Shannon au trecut pășit în conacul lui Hugh Hefner atunci când aveau doar 19 ani, iar ce a urmat le-a provocat traume adânci, care cu greu pot fi vindecate, potrivit propriilor relatări. Cele două sunt hotărâte să dea brandul Playboy în judecată și să ceară despăgubiri.

Karissa și Kristina Shannon susțin că au fost mai întâi ademenite să se culce cu Hefner în ziua în care au împlinit 19 ani, apoi au fost obligate să întrețină acte sexuale în grup, să folosească diferite substanțe interzise și să consume cantități impresionante de alcool. Ele susțin că Hugh Hefner „avea un suflet negru” și experiența trăită la conacul din California le-a făcut să sufere de PTSD, depresie. Pentru a putea procesa traumele prin care au trecut ele au avut nevoie de ajutorul unui consilier psihologic. Karissa a povestit că a rămas însărcinată la 19 ani cu Hefner, când acesta avea 83 de ani și se simțea ca și cum ar fi „purtat copilul diavolului”. A făcut un avort fără ca magnatul să știe vreodată, mai scrie aceeași sursă.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/conacul-playboy-calvarul-trait-de-doua-gemene-410447.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava