Concert pascal
MOPAN Suceava

Lucrările la șantierul Proiectului “Renovare integrată – consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava”, promovat în cadrul Planului National de Redresare și Reziliență, decurg conform calendarului asumat de către constructor, a anunțat prefectul Alexandru Moldovan.

”Pe șantierul corpurilor C1 și C2, stadiul fizic de realizare a lucrărilor a atins procentul de 55%, iar per total contract de 33%. Față de termenul asumat în graficul Gatt  – luna iunie a.c. – constructorul estimează finalizarea lucrărilor la cele două clădiri în data de 15 mai, ulterior urmând a concentra toate resursele și a demara lucrările pe șantierul corpului principal de clădire”, a spus prefectul.

Proiectul “Renovare integrată – consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care îşi desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava”, este promovat în cadrul Planului National de Redresare şi Rezilienţă prin apelul de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.1/1. și finanțat prin Componenta C5 – VALUL RENOVĂRII, AXA 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.1- RENOVAREA INTEGRATĂ (CONSOLIDARE SEISMICĂ ȘI RENOVARE ENERGETICĂ MODERATĂ) – Cod proiect C5-B1-21, fiind implementat de Instituția Prefectului – Județul Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava