Concert pascal
MOPAN Suceava

Un preot de la o biserică din Adâncata este acuzat că deschide ”cartea”, vorbește urât cu credincioșii, că a bătut pălimarii și s-a dat la o fată musulmană care voia să treacă la ortodoxie. El a fost reclamat de credincioși la Arhiescopia Sucevei și Rădăuților. „Sărutăm-mâna, Înaltpreasfinția dumneavoastră Calinic, arhipăstorul nostru. Cu toată sinceritatea și cu frică de Dumnezeu vă mărturisim unele nereguli care se petrec în interiorul și exteriorul Bisericii lui Iisus Hristos, mai exact în Biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie izvorâtorul de mir”, Parohia I, din comuna Adâncata, unde este preot și părintele Grivinca Alexandru. Încercăm să vă relatăm mai pe scurt cele ce se petrec în biserica lui Iisus Hristos. Înaltpreasfințite Părintele nostru Arhiepiscop Calinic, cu toată sinceritatea și cu frică de Dumnezeu vă mărturisim următoarele despre părintele …..:Sunt persoane care vin la părintele … pentru a li se deschide „cartea”, aceasta se întâmplă de regulă în casa parohială unde locuiește, dar și pe la casele oamenilor. Spune în predici deseori că „eu sunt șeful aici” și că pe dușmanii lui îi scrie într-un caiet special.  Sunt momente în care îi face proști pe oameni în timpul predicii, dar și în afara bisericii lui Iisus Hristos. Cu pălimarii a avut conflict, pe unii dintre ei i-a și bătut, cu ultimul dascăl s-a ajuns la cuțite (puteți verifica ce vă spun). De Înaltpreasfinția dumneavoastră Calinic, când a fost cu Boboteaza, a spus la credincioși la casele lor că Înaltpreasfinția dumneavoastră ….Acum 7-8 ani cu aproximație, cu ajutorul Maicii Domnului, cumnatul meu a adus la părintele … o fată musulmană pentru a trece la ortodoxie, a fi botezată, iar părintele … a zis să o lăsăm acolo să îi arate biserica, iar părintele … a luat-o cu mașina și … și …, fata … și cu ajutorul Maicii Domnului a reușit să ajungă la Mănăstirea Petru Vodă și s-a botezat acolo. Încerc să fiu cât mai pe scurt, iertați!

Încerc să vă prezint ce se mai întâmplă în Biserica lui Iisus Hristos: După ce s-au împărtășit credincioșii, părintele … iasă cu Sfintele Taine și le pune pe capul credincioșilor, aceștia sunt obișnuiți și se îmbulzesc să se atingă de Sfintele, Preacuratele și Înfricoșătoarele ale lui Hristos Taine, iar părintele … îi atinge pe creștet pe cei ce vin în fața Sfântului Altar.  În multe duminici și sărbători părintele …. împărtășea credincioșii din cană și nu din Sfântul Potir. Noi nu vrem să îl acuzăm pe părintele … , vrem doar ca Iisus Hristos să nu fie batjocorit. Cu toată sinceritatea și cu frica de Dumnezeu, vă rugăm să ne iertați pentru îndrăzneală. Iertați și binecuvântați, Înaltpreasfințite Părinte, Arhiepiscopul nostru Calinic.”, au scris credincioșii.

”Sesizarea dumneavoastră a fost trimisă spre analiză sectorului de resort”, a răspuns IPS Calinic.

Preot de la o biserică din Adâncata acuzat că deschide ”cartea”, vorbește urât cu credincioșii, că a bătut pălimarii și s-a dat la o fată musulmană care voia să treacă la ortodoxie, 6.0 out of 10 based on 41 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (41 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava