Concert pascal
MOPAN Suceava

Un preot sucevean caterisit a fost reclamat de o credincioasă că respectivul slujește în continuare pe Tik-Tok și că la fiecare apariție amintește că ține legătura cu arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic.

”Sunt credincioasa care v-a sesizat în urma cu puțină vreme despre acele persoane din mediul online care dețin canalul de YouTube …… și care afirmă în continuare că Înaltpreasfinția Voastră mențineți legătura cu dumnealor în privat și la fiecare apariție pe TikTok nu ezită să amintească acest lucru, fapt pe care personal cred că nu este de competența frățiilor lor să folosească, chiar și sub dreptul liberii exprimări, sau expunerea în mediul online atât a Înaltpreasfinției voastre, cât și a eparhiei pe care cu cinste o reprezentați, mai ales că și eu sunt fiica Bucovinei și țin la aceasta binecuvântata eparhie, cât și la păstorul ei”, a scris enoriașa.

”Stimată doamnă, subiectul legat de acea persoană, odată cu caterisirea lui, îl consider un subiect încheiat. Din păcate, aparițiile acelei persoane, care au făcut foarte mult rău Bisericii, m-au determinat să nu mai amân caterisirea sa”,a  răspuns înaltul prelat.

Preot sucevean caterisit care slujește pe Tik-Tok,  reclamat de o credincioasă la Arhiepiscopie, 7.1 out of 10 based on 15 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (15 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava