MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit astăzi cu vice-ambasadorul britanic în România, Rebecca Shah. Vice-ambasadorul a venit la invitația președintelui CJ Suceava pentru deschiderea Muzeului de Istorie din Siret și a Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina. În cadrul discuțiilor, Rebecca Shah a mulțumit pentru invitație, iar Gheorghe Flutur a venit cu câteva propuneri concrete. Șeful administrației județene a spus că, așa cum a discutat tot astăzi cu un număr mare de oameni de afaceri germani în Parcul Științific și Tehnologic din Siret, CJ Suceava își propune să invite oameni de afaceri din Marea Britanie să investească în Bucovina. Gheorghe Flutur a vorbit și despre turism, menționând organizarea unui târg de turism la Londra și chemarea diasporei să participe la evenimentele locale, folosind ruta aeriană disponibilă.

„De asemenea, i-am adresat doamnei vice-ambasador invitația de a participa cu o delegație din domeniul turismului la Festivalul Medieval din Suceava, care va avea loc în luna august a acestui an”, a spus șeful administrației județene. El a subliniat importanța folosirii fondurilor și ajutoarelor de stat, care merită valorificate mai mult ca oricând, pentru că a venit vremea Sucevei și a Bucovinei să devină un pol de investiții în perioada următoare.

Președintele CJ Suceava într-o discuție cu vice-ambasadorul britanic în România: „I-am propus să invite oameni de afaceri din Marea Britanie să investească în Bucovina”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava