• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut în această dimineaţă o convorbire telefonică cu prim-ministrul Republicii Polone, Mateusz Morawiecki.

Discuţia a scos în evidenţă  relațiile bilaterale foarte bune dintre România și Polonia, care se dezvoltă continuu și produc efecte pozitive, atât pentru cele două țări, cât și pentru regiunea Europei Centrale și de Est.

În ceea ce privește viitoarea Președinție română a Consiliului Uniunii Europene, premierul Viorica Dăncilă a subliniat că Executivul de la București este pregătit să preia acest mandat și a reafirmat angajamentul ferm pentru asigurarea unei Președinții de succes.

În context, prim-ministrul României a menționat că provocările actuale cu care se confruntă Uniunea reflectă o nevoie crescută de unitate și coeziune, precizând că agenda de lucru a Președinției române la Consiliul UE se va concentra prioritar pe promovarea coeziunii, ca politică și valoare comună europeană.

Cei doi înalți oficiali au discutat, de asemenea, despre recentul summit al Inițiativei celor Trei Mări de la București (17 – 18 septembrie 2018), care oferă un potențial de cooperare consistent și susține proiecte care au ca obiectiv dezvoltarea regiunii și asigurarea convergenței prin conectivitate în transporturi, energie și comunicații digitale.

Prim-ministrul României și cel al Republicii Polone s-au pronunțat în favoarea continuării cooperării în domeniul securității, edificate în baza Parteneriatului strategic bilateral, precum și în domeniul energetic, inclusiv la nivel european.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava