Concert pascal
MOPAN Suceava

După trista pierdere a partenerului său de viață, Sandra Bullock a fost în sfârșit văzută în public! Actrița în vârstă de 59 de ani a fost suprinsă plimbându-se alături de fiica sa prin Los Angeles. La aproape 3 luni după ce iubitul actriței, Bryan Randall, a decedat, vedeta se pare că este extrem de afectată în continuare. Vedeta este de nerecunoscut, notează click.ro.

Sandra Bullock trece cu greu prin perioada de doliu după ce partenerul său de viață, Bryan Randall a murit în luna august a acestui an. Cei doi au fost împreună câțiva ani, nu au avut copii însă dragostea lor a fost una extrem de puternică. Totuși, iată că soarta a avut alte planuri, iar Bryan s-a îmbolnăvit de o grea boală care l-a răpit de lângă Sandra, în ciuda eforturilor de a-l salva. La aproape 3 luni de la această tragedie reporterii au reușit să o surprindă în public pe actriță, potrivit Daily Mail.

Aceasta s-a plimbat alături de fiica sa pe străzile din Los Angeles, fiind însoțite de un bodyguard. Sandra Bullock a purtat un top alb, un palton cafeniu și pantaloni negri, asortați cu adidași și o geantă neagră. Totuși, pe chipul său se putea citi ușor durerea, aceasta fiind încă foarte afectată de moartea lui Bryan.

În presă s-a speculat că cei doi s-au despărțit anul trecut, când de fapt, în tot acest timp, Sandra a luat o pauză de la carieră pentru a se ocupa de cel pe care l-a considerat „dragostea vieții sale”, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/prima-aparitie-a-sandrei-bullock-dupa-moartea-2311626.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava