Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

O seară magică, o seară plină de frumos, muzică bună, alături de prietenii Clubului Rotary Suceava Cetate degustând un pahar de vin bun.. În câteva cuvinte, așa putem descrie evenimentul Serate în Cetate care a debutat joi 14 septembrie 2023 în Cetatea de Scaun a Sucevei. Organizatorul Rotary Club Suceava Cetate a adus pe scenă un spectacol de smooth jazz, avându-i ca artiști pe Alex Jaxx & Friends, invitat special Luiza Zan, cu peste 700 de spectatori, prieteni ai Cetății.

Serate în Cetate este un proiect ambițios pe care Clubul Rotary Suceava Cetate vine în fața spectatorilor din județul Suceava și nu numai, prin crearea de spectacole autentice, menite să completeze și să îmbogățească oferta culturală a județului prinatragerea comunitățiicătre Cetatea de Scauna Sucevei, ca simbol central comunitar.

Această primă ediție a reușit să pună în valoare patrimoniul nostru cultural, istoric și arhitectural al Cetății de Scaun a Sucevei, ca o locație perfectă de manifestare a unor voci cu adevărat talentate pe scena jazz-ului din România. De asemenea, evenimentul a constituit un mijloc important de consolidare a legăturilor Clubului Rotary Suceava Cetate cu comunitatea suceveană, oferind astfel prietenilor clubului un omagiu inedit și o experiență de neuitat.

Această primă ediție a Seratelor în Cetate nu ar fi fost posibilă fără sprijinul partenerilor suport: Muzeul Național al Bucovinei și Consiliul Județean Suceava, al partenerilor media: Bucovina TV Regional, Intermedia TV, Monitorul de Suceava, Radio Top 91 și Viva FM și ai sponsorilor: Casa de Vinuri Cotnari, Casa Grup Suceava, Centrul Medical Biotest, Cozonac Bujor, Darex Auto, Diasil Service, Egger România, Farmacia Farmalin, Farmacia Happy Arual, Fly Music, Hotel Continental Suceava, Netcom Activ, Societatea Profesională Notarială Curcă. Degustarea de vin a fost oferită de Casa de Vinuri Cotnari care a promovat gama de vinuri premium Naiv.

Rotary Club Suceava Cetate a făcut cunoscut în cadrul acestui eveniment și alte proiecte pe care le susține în special în domeniul educației ca pilon principal al misiunii clubului, dar și proiecte viitoare prin care își propune să pună în valoare monumente încă neclasificate din Bucovina, dar care ar putea aduce beneficii inestimabile patrimoniului material și imaterial românesc.

Alese mulțumiri tuturor prietenilor clubului care au susținut și s-au implicat înorganizarea acest eveniment și celor care au decis să-și petreacă câteva ore alături de noi în spiritul unei comunități iubitoare de experiențe unice și provocatoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava