Concert pascal
MOPAN Suceava

La Spitalul Municipal Rădăuți a fost inaugurată secția de ortopedie care a fost modernizată printr-un proiect în valoare de 2,8 milioane de lei. Evenimentul a avut loc în prezența președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a primarului din Rădăuți, Bogdan Loghin, prefectului Alexandru Moldovan, a directorului spitalului, dr. Flaviu Sima, a consulului onorific al Republicii Coreea în Rădăuți, Dumitru Mihalescul și a altor reprezentați ai administrației publice locale. Inaugurarea a început cu o slujbă de sfințire oficiată de un sobor de preoți, după care au luat cuvânt autoritățile locale și județene.

Primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, a ținut să precizeze că îl bucură foarte mult că secția de ortopedie a spitalului a fost modernizată complet, după ce, recent, au fost inaugurate și lucrările de modernizare la secția de pediatrie. „Mă bucur foarte mult pentru că de la vorbă până la faptă este un pic de muncit. Și mă bucur că după ce s-a inaugurat proiectul de la pediatrie finanțat prin CNI, cu ajutorul domnului președinte Gheorghe Flutur, am reușit să modernizăm și secția de ortopedie. Nu a fost un lucru ușor. Importat este că prin transparență am arătat că se poate și că parteneriatele funcționează. Așa că peste 2,8 milioane de lei au intrat în această investiție, o sumă mare, deloc de neglijat și sperăm că dumneavoastră, cadrele medicale că veți folosi șa cum trebuie pentru ca cei care au nevoie să simtă cu adevărat”, a spus Bogdan Loghin. El a adăugat că are un respect enorm pentru cadrele medicale din Spitalului Municipal Rădăuți și că apreciază în mod deosebit munca acestora. „Și dacă dau timpul înapoi îmi aduc aminte cum eram internat cu fetița mea la pediatrie și cum mă uitam de pe pat vedeam un linoleum desfăcut și jos era mozaicul. Așa că am luat toate măsurile și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să ajungem să finalizăm aceste obiective. Mulțumesc echipei pentru că toți care suntem aici consider că suntem o echipă. Și rezultatele acestei echipe se văd astăzi”, a afirmat Loghin.

La rândul său, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că personal va continua să sprijine continuarea investițiilor de modernizare a spitalului din Rădăuți. „Când am intrat aici, până au venit ceilalți am întrebat ce mai vreți. Înțeleg că aveți nevoie de cardiologie modernizată și de secția de medicină internă. De ce spun asta? Pentru că e foarte important să cereți și să știți să cereți. Și eu fac asta de trei ori pe săptămână cel puțin, la București, pentru că suntem unități bugetare și avem nevoie de bani pentru investiții. Dar când văd că e ceva cu cap făcut și gospodărește e mai mare dragul să pui umărul”, a spus Gheorghe Flutur.

Nu în ultimul rând, directorul spitalului, dr. Flaviu Sima, a spus că modernizarea secției de ortopedie a fost o investiție extrem de necesară. „Mai avem în plan investiții și o să vă solicităm sprijinul domnule președinte. Avem în vedere să renovăm în continuare etajul trei unde sunt secțiile de medicină internă și de cardiologie. Și avem în vedere să facem un spital nou cu secție de boli infecțioase, pneumologie. Încercăm să progresăm. În fiecare zi să facem ceva în plus pentru pacienții noștri. Ne bucurăm că toate cadrele medicale vor avea aici o siguranță și pacienții vor fi siguri că noi vom face totul pentru ei”, a încheiat Flaviu Sima.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava