Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea Consiliului Județean Suceava a transmis că sâmbătă, 5 august 2023, de la ora 14:00, suceveni și nu numai sunt invitați să urmărească emisiunea „Destinația Anului 2023” pe postul de televiziune Prima TV și să voteze destinația „Ținutul Mănăstirilor din Bucovina”. De precizat că în cadrul Galei Destinația Anului 2023 care a avut loc pe 27 aprilie 2023 la Palatul Culturii din Iași, „Ținutul Mănăstirilor din Bucovina” a câștigat primul loc la categoria „Tărâmuri cu istorie și tradiție”. Pe lângă această categorie, Bucovina, prin „Ținutul Mănăstirilor din Bucovina” devine și „Destinația anului 2023” fiind câștigătoareDEdededededa Marelui Premiu Destinația Anului 2023. Destinația turistică a fost desemnată marea câștigătoare în urma unei competiții strânse la care au participat toate cele 9 destinații aflate pe locul întâi la categoria lor.

„Toate cele 9 destinații câștigătoare la categoriile la care au concurat, sunt prezentate acum într-un episod dedicat pe Prima TV în fiecare sâmbătă, începând din 17 iunie 2023, de la ora 14:00. Sâmbătă, 5 august 2023, de la ora 14:00, vă invităm să urmăriți emisiunea dedicată Bucovinei pe Prima TV și să votați destinația noastră, Ținutul Mănăstirilor din Bucovina. Telespectatorii sunt invitaţi să descopere locuri fascinante, la final primind misiunea, de a se transforma în juriu. Voturile vor decide care dintre cele 9 câștigătoare, vor primi votul publicului Prima TV. Marele câștigător al premiului telespectatorilor va fi aflat pe 19 august 2023”, a mai transmis Consiliul Județean Suceava.

Pași pentru vot sunt următorii:

Intră pe http://www.destinatiaanului.ro/votul-telespectatorului-2023/ , votează ȚINUTUL MĂNĂSTIRILOR DIN BUCOVINA și apasă “Trimite Votul”.

Apasă pe linkul “Confirmare Vot!” din e-mailul primit.

Nu uita să cauți în SPAM, dacă nu găsești e-mailul de confirmare.

Vei primi un nou e-mail cu “Votul a fost confirmat”.

Prima TV organizează o nouă competiție în care „Ținutul Mănăstirilor din Bucovina” poate obține titlul de destinația anului în România, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava