Concert pascal
MOPAN Suceava

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din televiziune. Frumoasa prezentatoare de la „America Express” a împlinit în luna septembrie vârsta de 35 de ani însă timpul parcă nu și-a spus cuvântul în privința fizicului său, iar când vine vorba despre carieră, vedeta este extrem de apreciată pentru munca pe care o depune la „America Express”, notează click.ro.

Irina Fodor a preluat rolul de prezentator al emisiunii America Express de la Antena 1 în urma unei situații neașteptate legate de sarcina Ginei Pistol. Schimbarea a avut loc în 2019, atunci când trustul Intact a anunțat modificări semnificative pentru sezonul 4 al Asia Express și sezonul 9 al Chefi la cuțite, confirmând că Gina Pistol nu va mai fi gazda acestor emisiuni, deoarece aceasta a intrat în concediu de maternitate.

Totuși, iată că deși fac același lucru, diferența de salariu este uriașă. Potrivit informațiilor apărute în presă, Gina Pistol ar fi fost plătită cu 45.000 de euro pe tot sezonul, adică 18.000 de euro lunar, asta în timp ce Irina câștigă doar 10.000 de euro pe lună, transmite gândul.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-salariu-are-irina-fodor-la-america-express-2319895.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava