Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Satu Mare are în implementare în momentul de față peste zece proiecte pentru dezvoltarea comunei. Primarul din Satu Mare, Toader Adrian Lavric, a declarat că încă de când a preluat mandatul o prioritate a sa au fost proiectele de dezvoltare pentru cele două sate componente ale comune, Satu Mare și Țibeni, fiind realizate investiții atât în infrastructura de drumuri, modernizarea trotuarelor și a podețelor, rețele de canalizare, dar și pentru modernizarea și reabilitarea unităților de învățământ. Toader Adrian Lavric a spus că în momentul de față, în comuna Satu Mare se află în implementare proiectele pentru modernizarea drumului comunal „la Bădeliță”, fiind efectuate lucrări de asfaltare dar și pentru construcția de rigole carosabile și podețe. Lavric a adăugat că la acestea se adaugă modernizarea prin betonare a drumului „Dumitrescu Dănuț”, construirea a 560 de metri de rigolă carosabilă în zonele Huzdup Mircea, Balan Vasile, Gavriliuc Ioan, amenajarea unui spațiu de joacă Tomșa Viorel, reabilitarea dispensarului veterinar, construcția unui spațiu de joacă în apropierea școlii din Satu Mare, sponsorizat de compania Egger, la solicitarea primarului, construcția unei stații de captare și tratare a apei potabile și a unei stații de epurare, precum și amenajarea de trotuare și podețele de la școala din Țibeni și până la gară.

Primarul din Satu Mare a precizat că în implementare se află și proiectele pentru construcția de trotuare la școala din Satu Mare, amenajarea unui spațiu de joacă în satul Țibeni, dar și modernizarea cu fonduri proprii a sistemului de iluminat public cu lămpi economice tip LED. Nu în ultimul rând, primarul Toader Adrian Lavric a ținut să amintească faptul că o prioritate pentru primărie este și susținerea cultelor religioase din comună. „Pe lângă aceste proiecte amintite avem și alte investiții care sunt pregătite pentru viitor. Și vreau să remarc faptul că toate aceste lucrări se demarează sub supravegherea atentă a domnului viceprimar Mihai Moroșan, căruia țin să-i mulțumesc pe această cale pentru sprijin, implicare și determinare”, a declarat primarul Toader Adrian Lavric.

În comuna Satu Mare se construiește o stație de epurare nouă

Noua stație de captare și tratare a apei

Primăria Satu Mare construiește un nou spațiu de joacă în Țibeni

 

Proiect pentru amenajarea de trotuare și podețe de la școala din Țibeni și până la gară

Proiectul pentru constructia a 560 de metri de rigole

Spatiul de joacă Tomșa Viorel

Spațiu de joacă la Școala din Satu Mare

Dispensarul veterinar din comuna Satu Mare

 

Drum din Satu Mare în curs de modernizare „la Dumitru Dănuț”

Modernizarea drumului comunal „La Bădeliță”

Primăria Satu Mare are în implementare peste 10 proiecte pentru dezvoltarea comunei. Primarul Lavric: Avem pregătite și alte investiții pentru viitor (FOTO), 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava