Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto15 poze în acest set

Serviciul Administrativ și Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Șcheia s-a dotat cu un tractoraș multifuncțional pentru întreținerea parcurilor și a trotuarelor. Potrivit primarului Vasile Andriciuc, utilajul a costat 287.000 de lei preț care include și accesoriile banii  fiind atrași de la Uniunea Europeană prin GAL (Grupul de Acțiune Locală). Pe lângă acest utilaj, a adăugat primarul, au mai fost achiziționate și echipamente IT pentru Serviciul Administrativ și Gospodărire Comunală în valoare de 61.100 de lei. ”Cu acest tractoraș ne vom gospodări comuna mai bine. Il vom folosi la măturarea trotuarelor, la deszăpezirea trotuarelor, la răspândirea de sare pe trotuare, la igienizarea parcurilor și la alte activități gospodărești”, a explicat Andriciuc.

El a ținut să precizeze că Serviciul Administrativ și Gospodărire Comunală a mai fost dotat anul trecut și cu alte utilaje precum buldoexcavator cu accesorii perie și lamă, o mașină de 7 tone, o mașină de 12 tone dotate cu sărărițe cumpărare cu bani proprii. ”Am înființat acest serviciu pentru că avem foarte multe parcuri și trotuare pe care trebuie să le întreținem. Am asigurat mijloacele necesare pentru ca acest serviciu să-și facă treaba în folosul cetățeanului atât în sezoul rece cât și în sezonul cald. Mai avem în plan să achiziționăm probabil până la finele acestui an un unimog  pentru a interveni prompt la deszăpezirea drumurilor pe timp de iarnă”, a  spus primarul.

Vasile Andriciuc a menționat că intenționează să construiască și o remiză de pompieri lângă Complexul cultural sportiv din centrul comunei, proiectul de hotărâre privind realizarea investiției urmând a fi aprobat în proxima ședință de Consiliu Local. ”Vrem să facem o remiză cu două garaje și cu spații pentru pompierii voluntari, pentru cei de la Serviciul Administrativ și Gospodărire Comunală, șoferi și funcționarii de la arhivă și de la serviciul social pe care vrem să le mutăm în noua contrucție. Vrem să le oferim oamenilor condiții decente în care să-și desfășoare activitatea în fololosul cetățenilor. Noi avem și o mașină de pompieri cumpărată cu fonduri de la buget cu care intervenim la diverse necesități. Încercăm să ne gospodărim singuri pentru a economisi cât mai mulți bani de la buget pe care să-i folosim la alte investiții”, a mai spus Vasile Andriciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava