Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava finanțează construirea unui Centru Social pentru victimele violenței domestice la Biserica ”Sfinții Trei Ierarhi” din cartierul George Enescu. Primarul Ion Lungu a participat duminică de marea sărbătoare religioasă a Sfinților Trei Ierarhi Vasile Cel Mare, Grigore Teologul și Ioan  Gură de Aur la slujba de la Biserica din George Enescu.

”De marea sărbătoare religioasă a SFINȚILOR TREI IERARHI: VASILE CEL MARE, GRIGORE TEOLOGUL și IOAN GURĂ DE AUR, am  participat la slujbă la biserica  cu același nume, din cartierul George Enescu. A fost  o slujbă frumoasă, înălțătoare! Este o biserică nouă, construită după revoluție.

Municipalitatea este  unul din finanțatori atât la biserică cât și la Centru Social care este în construcție, pentru care vom face o asociere cu biserica pentru gestionarea persoanelor, victime ale violenței domestice.  Ne rugăm  SFINȚILOR TREI IERARHI, să mijlocească către DUMNEZEU  rugăciunile noastre, să trecem cu bine de valul 5 al  pandemiei de Covid19”, a transmis Ion Lungu.

Primăria Suceava finanțează construirea unui Centru Social pentru victimele violenței domestice la Biserica ”Sfinții Trei Ierarhi”, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava