Concert pascal
MOPAN Suceava

Primărița de Berchișești, Violeta Țăran,  a primit de la IPS Teodosie,  Arhiepiscopul Tomisului,  „Crucea Sfântului Apostol Andrei” ”pentru activitatea intensă și neobosită în ogorul dreptmăritoarei Biserici Ortodoxe Române și pentru păstrarea și propășirea conștiinței naționale”.

”Mulţumesc cu respect și toată recunoştinţa Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie Arhiepiscopul Tomisului pentru marea onoare pe care mi-a făcut-o acordându-mi o grandioasă distincție.  A fost un moment de mare emoție să primesc „Crucea Sfântului Apostol Andrei” pentru activitatea intensă și neobosită în ogorul dreptmăritoarei Biserici Ortodoxe Române și pentru păstrarea și propășirea conștiinței naționale.

Acest titlu reprezintă o motivație în plus de a dezvolta și alte proiecte comune cu parohiile din comuna Berchișești, fiindcă preotul și primarul sunt în serviciul cetățenilor.  Sunt convinsă de faptul că fiecare apreciere nu recompensează opera trecută, ci pe cea viitoare, care trebuie să confirme încrederea acordată, motiv pentru care m-am simţit mereu obligată faţă de oamenii care au investit în mine. Mult prea înalta şi prestigioasa distincţie primită, este copleşitoare şi cu atât mai preţioasă cu cât are la bază recunoașterea implicării cu dăruire şi responsabilitate, cu o mare investiţie afectivă, cu răbdarea şi puterea de a lua lucrurile din nou de la capăt, până la reuşită. Această distincție nu este numai a mea, ci și a colegilor mei excepționali din cadrul Primăriei și a familiei mele ce mă susține mereu”, a declarat Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava