Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul orașului Broșteni, Alexandru Hurjui, a anunțat astăzi că a luat decizia de a se înscrie în PNL Suceava. Alexandru Hurjui este la primul mandat de primar, fiind ales din partea Pro România. Hurjui și-a făcut cunoscută intenția printr-o scrisoare transmisă locuitorilor orașului pe care o prezentăm în continuare:

„Sunt Alexandru Hurjui, primarul oraşului Broşteni şi astăzi doresc să împărtăşesc cu voi un moment deosebit şi onorant in cariera mea politică. Sunt la primul mandat şi, pentru că luna decembrie e cea în care ne facem bilanţul, vă pot spune cu mândrie că în cei aproape trei ani am reuşit să implementăm proiecte extem de importante şi necesare ]a nivelul oraşului Broşteni.

Nu vă ascund faptul că toate aceste proiecte (fie că e vorba de investiţii, dotări sau diverse achiziţii), le-am realizat alături de echipa din primărie, cu sprijinul consilierilor locali însă, fără sprijinul foarte puternic al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, dl. Gheorghe Flutur şi al parlamentarului de zonă, dna. deputat Angelica Fădor, multe dintre aceste lucrări erau aproape imposibil de realizat.

Este un moment de recunoştinţă şi mulţumire pentru sprijinul necondiţionat oferit de către preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, dl. Gheorghe Flutur. Sunteţi un lider care a demonstrat constant devotamentul pentru progresul şi dezvoltarea comunităţii noastre, iar astăzi nu pot decât să vă, mulţumesc pentru eforturile depuse.

Mă simt onorat să primesc invitaţia de a mă alătura echipei Partidului Naţional Liberal Suceava, o echipă dedicată valorilor democratice şi dezvoltării durabile! Am discutat cu echipa liberală de la nivel local şi judeţean şi am convenit să fiu candidatul pentru funcţia de primar la alegerile din 2024 din partea PNL. Este o responsabilitate pe care o accept cu inima deschisă, conştient fiind de importanţa deciziilor pe care le vom lua împreună în beneficiul oraşului nostru.

În calitate de primar al oraşului Broşteni, consider că este esenţial să continuăm pe drumul început şi să asigurăm continuitatea pentru dezvoltarea locală. Oraşul nostru are nevoie de stabilitate şi coerenţă pentru a progresa şi pentru a aduce beneficii durabile comunităţii.

Simt că am în jurul meu o echipă de oameni pragmatici, cu care s-au realizat multe lucruri utile în judeţul Suceava şi sunt bucuros să fac parte din acesta echipă performantă. Broşteniul merită un viitor mai bun, iar împreună sunt convins că vom reuşi să ducem la bun sfârşit cele 17 proiecte majore de investiţii aflate în diferite stadii de implementare şi vom contura alte iniţiative menite să ducă la o viaţă mai bună. Contez mult şi pe sprijinul vostru, dragi concetăţeni, pentru a construi împreună un oraş mai prosper şi mai atractiv pentru toţi. Rămâneţi alături de noi in această călătorie spre un viitor mai bun!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava