Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, s-a alături de locuitorii Broșteniului la deschiderea manifestărilor prilejuite de Zilele Orașului. El a apreciat eforturile pe care primarul Alexandru Hurjui le face pentru dezvoltarea orașului arătând că instituția pe care o conduce i-a fost aproape ori de câte ori a avut nevoie.

”La invitația primarului de Broșteni, am participat la deschiderea zilelor orașului. Am avut ocazia să stau de vorbă cu mai mulți oameni din Broșteni. Orașul a cunoscut o modernizare în ultimul timp. Aici populație este racordată la canalizare și apă curentă într-un procent de peste 90%. Acum Broșteniul desfășoară un amplu program de modernizare a peste 20 km de străzi, prin Anghel Saligny. Primarul Alexandru Hurjui este implicat în multe proiecte pentru modernizarea școlilor, a spitalului și pentru anveloparea blocurilor. În toată perioada aceasta, CJ Suceava i-a fost aproape ori de câte ori a avut nevoie. Potențialul acestui orășel turistic de pe Valea Bistriței este tot mai mare și în momentul de față sunt construite mai multe pensiuni și agropensiuni, zona fiind din ce în ce mai căutată de turiști. La asta ajută și drumul județean care face legătura cu centru județului, mă refer la drumul Holda – Ostra – Frasin, dar și Transrarăul, care este din ce în ce mai circulat”, a transmis Gheorghe Flutur.

Președintele Flutur alături de locuitorii Broșteniului la Zilele Orașului. ”Potențialul acestui orășel turistic de pe Valea Bistriței este tot mai mare”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava