Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, a anunțat că în cursul acestei săptămâni a semnat încă două moi contracte importante pentru această localitate. Tomiță Onisii a făcut referire la contractul de execuție pentru amenajarea a două parcuri (componentă a proiectului ”Măsuri integrate de regenerare a spațiilor publice urbane și de îmbunătățire a serviciilor educaționale și cultural-recreative din orașul Liteni” cu finanțare din fonduri europene Programul Operațional Regional –axa prioritară 13). El a spus că a semnat și contractul de finanțare pentru reabilitarea fostei clădiri a Școlii Gimnaziale Roșcani (clădirea veche), finanțare asigurată prin Ministerul Mediului.

„De asemenea au demarat în forță lucrările și pe alte două componente ale proiectului mai sus menționat respectiv Casa de Cultură și modernizarea a opt kilometri de drumuri”, a spus Onisii. El a amintit că prin același proiect european finanțat prin axa 13, în orașul Liteni va fi construită o nouă Casă de Cultură care va avea o arhitectură deosebită, cu intrări de pe strada Viei, nr.1 și care se va integra armonios cu proiectele aflate în derulare Corp C nou de școală și Sală Sporturilor dar și cu cele existente reabilitate deja: Sală de sport și Grădinița cu Program Normal.

Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, a semnat contractul pentru amenajarea a două parcuri noi în acest oraș (FOTO), 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava