Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a verificat lucrările la noua stație de epurare care se construiește în acest oraș. Vasile Iliuț a spus că lucrările sunt de o foarte mare amploare iar noua stație va fi una dintre cele mai moderne din județ. „Ne aflăm în zona unde se face stația de epurare a orașului Vicovu de Sus. Foarte mulți dintre cetățeni m-au întrebat dacă au început lucrările și dacă acestea se desfășoară conform graficului. După cum vedeți se lucrează intens, deși lucrările au început un pic mai târziu deoarece se excavează foarte mult pământ de aici. Vorbim de peste 30.000 de metri cubi de pământ care se excavează și care vine depozitat în apropiere. Iar pentru aceasta a trebuit să vorbim cu mai mulți cetățeni să ne permită exproprierea pentru a putea depozita acest pământ”, a spus primarul din Vicovu de Sus.

El a arătat că stația de epurare se construiește în zona de est a orașului, pe str. Drumul cel Nou, în apropiere de viitoarea centură a orașului. ”Aceasta stație de epurare este o investiție destul de amplă aici. Vorbim de acei 30.000 de metri cubi de pământ, despre aproximativ 6.000 de metri cubi de beton și peste 400 de tone de fier care vor fi puse aici, unde se vor construi bazinele stației de epurare. Vorbim de una dintre cele mai moderne stații de epurare. Iar constructorii, din ce am discutat cu dumnealor spun că se vor încadra în termenele stabilite din proiect și din contract. Sperăm ca lucrările să se termine cu bine și vicovenii să fie mulțumiți. Iar în apropiere trece centura ocolitoare a orașului Vicovu de Sus, la care deja se lucrează. Centura vine din vamă și merge spre Bilca. Deci putem spune că lucrurile se mișcă în orașul nostru. Sunt investiții foarte importante, lucrări de milioane de euro, bani atrași prin proiecte europene”, a spus Vasile Iliuț.

Primarul Vasile Iliuț a verificat lucrările la noua stație de epurare a orașului Vicovu de Sus. „Este una dintre cele mai moderne stații din județ”, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava