• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pro România va declanșa în perioada următoare o campanie de consultare publică pentru a găsi soluții în cazul proiectelor europene pe deșeuri implementate în mai multe județe din țară și care încă nu sunt funcționale astfel încât autoritățile locale respective să nu suporte corecții financiare din partea Comisiei Europene. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor. El a dat exemplul județului Suceava care a implementat SMID- Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor care nu este funcțional. ”Din păcate această chesitune o regăsim în aproape jumătate din județele țării drept pentru care Pro România va începe o campanie de consultare,  informare, de discutare transparentă cu autorități publice,  oameni interesați la nivel național. Vom avea două dezbateri una în Ardeal undeva în prima decadă a lunii decembrie urmată de o conferință națională la care va trebui să spunem foarte clar ce s-a făcut, ce s-a greșit, ce trebuie de făcut în continuare astfel încât România începând cu 1 ianuarie 2019 să nu plătească integral pentru că asta ne paște ca și corecții financiare. Să fie date înapoi sumele care s-au cheltuit pentru proiecte care nu sunt operaționale”, a spus Nechifor.

”Nu caut vinovați dar caut soluții”

El a precizat că problema va fi expusă și comnisarului european Corina Crețu căreia Pro România îi va trimite o scrisoare oficială. ”Chiar dacă domeniul de politică regională nu este un domeniu care se ocupă de această  finanțare vreau să cred și sper că doamna Corina Crețu în calitate de comisar european după pozițiile pe care le-a avut recent la adresa României va avea toată disponibilitatea să încerce măcar să ne ajute cu o vorbă bună și cu un sfat să vedem ce putem face în situația unui proiect în care statul la nivel local totuși l-a făcut dar nu funcționează”, a spus Nechifor. El a subliniat că Pro România o va informa pe Corina Crețu în mod deosebit asupra situației depozitului de deșeuri de la Pojorâta și îi va sugera să militeze pentru ca acesta să nu fie utilizat pentru scopul în care a fost construit eventual să ceară clemență Comisiei Europene pentru a scuti beneficiarul investiției de penalități și alte corecții financiare. SMID la Suceava să se concentreze doar pe depozitul de deșeuri de la Moara căruia să-i găsească un operator. ”Concluzia e foarte simplă trebuie voință politică, trebuie ca cineva să-și asume responsabilitatea. Eu o fac. Nu caut vinovați dar caut soluții de aceea declanșăm această formă de consultare publică și în zona Sucevei, a Moldovei și în final la București pentru că pe cei care sunt acum la guvernare nu-i interesează”, a conchis liderul Pro România Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava