Concert pascal
MOPAN Suceava

Profesorul de religie de la o școală suceveană este acuzat de părinții unui elev că în loc să-i învețe pe copii ”îi duce la film în cabinetul de informatică sau stau degeaba în liniște” și cere Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților să ia măsuri. ”Este normal ca un preot care ocupă catedra de religie la școală să nu poarte haina preoțească și să nu respecte programa din manual? (la ora de religie nu îi învață mai nimic, îi duce la film în cabinetul de informatică sau stau degeaba în liniște). Iar copiilor le-a zis să i se adreseze cu ,,domn profesor”, nu cu ,,domn părinte”. Copilul îmi pune întrebări de religie acasă la care nu știu să îi răspund, I-am zis să îl întrebe pe părintele la ora de religie.  Și mi-a răspuns că nu, deoarece părintele nu le vorbește despre religie și nu poate iniția întrebare. Mulțumesc! Iertați.”, au scris părinții.

”Vă rugăm să ne dați informațiile complete, – școala și numele profesorului -, ca să luăm măsurile ce se impun”, a răspuns IPS Calinic.

Profesor de religie acuzat de părinții unui elev că în loc să-i învețe pe copii ”îi duce la film în cabinetul de informatică sau stau degeaba în liniște”, 6.6 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava