Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează, în perioada 3 iulie – 28 august, Școala de Vară FDVDR, un program educațional pentu copii și tineri, care include: cursuri online, concursuri cu premii și activități în aer liber. Prin participarea la acest program, copiii cu vârsta curpinsă între 3 și 18 ani au șansa să descopere alternative noi și interesante de a petrece vacanța de vară, într-un mod creativ și distractiv.

În cadrul Școlii de Vară vor avea loc tabere de știință distractivă și creație culinară, spectacole de teatru și magie, ateliere de artă și creație, dar și cursuri online de dezvoltare personală și activități de explorare și cunoaștere, care dezvoltă inteligența și creativitatea copiilor.

Cursurile și atelierele interactive sunt structurate pe categorii de vârstă în așa fel încât, copiii și tinerii care aleg să își petreacă vacanța la Școala de Vară FDVDR, să își poată dezvolta potențialul creativ, într-un mediu prielnic atât studiului cât și relaxării.

În timpul săptămânii vor avea loc cursuri online, unde copiii sunt liberi să creeze și să se distreze, participând la Tabăra de Știință și Tehnică sau la Tabăra de Artă și Creativitate. Acestea se vor desfășura online, pe platforma educațională Școala FDVDR.

Week-end-urile vor fi dedicate activităților recreative precum: teatru de păpuși, spectacole uimitoare de magie, concerte, concursuri, dar și alte activități inedite și distractive. Activitățile în aer liber vor avea loc doar în week-end, în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4.

Partenerii acestui program sunt: Biblioteca Metropolitană BucureștiMGT EducaționalFischer English HubIT LevelȘtiință cu Sare și PiperEditura LiteraPlayouth RomâniaOpera Comică petru Copii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava