• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Proiecte de milioane de euro din judeţul Suceava se află în evaluare la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord Est de la Piatra Neamţ şi aşteaptă „unda verde” pentru a fi finanţate din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional. Anunţul a fost făcut joi de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care deţine şi preşedinţia Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord Est. Flutur a exemplificat cu Mănăstirea Dragomirna care a depus două proiecte în valoare totală de 17 milioane de lei unul de 2,9 milioane de lei iar celălalt de 14,1 milioane, proiecte care vizează bisericile „Pogorârea Sf, Duh” şi „Sf. Ilie şi Ion Teologul”. Aceste proiecte, a spus Flutur, au fost depuse la finanţare pe axa 5.1 „promovarea patrimoniul cultural”.

„Sunt şi alte localităţi care au depus proiecte. Vatra Dornei a depus un proiect pe axa 7.1 în valoare de 2,9 milioane de lei care se referă la amenajarea unui parc de agrement. Siretul are două proiecte de 10 milioane de lei iar Gura Humorului un proiecte de 21,5 milioane de lei. Este vorba de proiectul „Oaza” care prevede amenajarea pe 5 hectare de teren din Parcul Ariniş a unei zone de agrement. Sper să se deschidă şi celelalte axe pentru a depune şi mai multe proiecte”, a spus Flutur. Gheorghe Flutur a precizat că Programul Operaţional Regional dispune până anul 2020 de un miliard de euro distribuiţi pe 12 axe din care 10 sunt gestionate de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord Est de la Piatra Neamţ iar 2 de Ministerul Dezvoltării. Din cele 10 axe, a spus Flutur, doar 6 sunt operaţionale. Pentru celelalte 4 se lucrează încă al ghidurile solicitantului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava