Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent, la bazinul de înot al Școlii Gimnaziale nr. 3 Suceava, s-a desfăţurat proiectul educațional “Înotăm şi ne jucăm”, manifestare coordonată de profesorul Cezar Moscaliuc.
Acest proiect a avut drept scop promovarea nataţiei în randul copiilor. Acţiunea a reunit aproximativ 120 de copii din Suceava, Fălticeni și RădăuțI, copii care practică înotul de puțină vreme sub îndrumarea profesorilor: Cezar Moscaliuc, Bogdan Drișcu, Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș.
În deschiderea acestui eveniment, dar și la finalul său, cei mai mici dintre sportivii secției de natație a CSS 3 Suceava au înotat în diferite procedee de înot pe distanța de 50 metri Liber, Spate, Bras și Fluture. Cu această ocazie sportivele Delia Ostafi și Ioana Ursu au doborât recordul național în proba de 50 Liber (Delia Ostafi 50 Liber 32.69 timpul realizat – 32.80 recordul național), respectiv 50 metri Spate (Ioana Ursu 50 Spate 36.33 timpul realizat și 36.50 recordul național).
“E adevarat că aceste performanțe nu pot fi omologate de către Federația Româna de Natație și Pentatlon Modern, fiind realizate în cadrul unei verificari la nivelul clubului, dar confirmă  valoarea sportivilor de la CSS 3 Suceava” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc .
Acest proiect a fost realizat  cu spijinul conducerii Școlii Gimnaziale nr. 3 Suceava care a pus la dispoziție, în mod gratuit, bazinul de înot  pentru desfășurarea lui.
“Mulţumim profesorilor care s-au implicat în desfășurarea acestui proiect, Cezar Moscaliuc, Bogdan Drișcu, Andrei Pinticanu și Luis Lacătuș şi Asociației Județene de Natație Suceava precum și Asociației sportive AQUA CLUB, care sunt ca de fiecare dată partenerii  înotului sucevean, fără sprijinul cărora nu am putea desfășura aceste activități, ei asigurând fondul de premiere (diplome și medalii) și materialele necesare.
Nu trebuie uitată firma McDonald’s Suceava, care de fiecare dată îi încântă pe copii cu prezența și sprijinul lor.
Și nu în ultimul rând, dorim să le mulțumim tuturor celor care au participat la acest proiect, copii și părinți,  iubitori de mișcare , și care au înteles că practicarea acestui sport este benefica atât pentru dezvoltarea fizică cât și cea intelectuală a copiilor lor” a conchis profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava