Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat, la invitația Ambasadei Franței din Romania, la Conferința „Orase Durabile 2021″. Evenimentul a fost organizat Ambasada Franței în colaborare cu Camera Franceză de Comerț și Industrie în Romania.

În cadrul conferinței, Ion Lungu a avut o intervenție pe tema „Energie eficientă-reziliență si flexibilitate pentru energie verde”, în cadrul căreia a prezentat realizările și proiectele municipalității în domeniu, respectiv transportul electric, reabilitarea iluminatului public, încălzirea pe biomasă, reabilitarea energetică a clădirii Primăriei Suceava, precum și noul sistem de colectare a deșeurilor. „Au fost apreciate in mod deosebit realizările municipalității în domeniul transportului electric, singurul oraș din țară care va avea transport electric integrat, cu poluare zero”, a spus Ion Lungu după participarea la conferințe. El a mai anunțat că primăria va depune un proiect pe energie verde  pentru a fin finanțat din fonduri franceze.

Proiectul pentru transportul public electric în Suceava, apreciat la Ambasada Franței în România, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava