Galerie foto16 poze în acest set

Un puternic incendiu a cuprins astăzi după amiază mai multe garaje din cartierul George Enescu din  municipiul Suceava, zona Cartodrom. ”La o prima evaluare, 6 garaje par a fi afectate. Incendiul a fost localizat. Nu mai exista pericol de propagare și se lucreaza pentru  lichidare. Intervin 3 masini de stingere si o ambulanta SMURD. Daca o sa mai fie nevoie, vom suplimenta fortele si mijloacele”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Update ora 19:50

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit în urma unor lucrări de hidroizolație (lipire/sudura cu flacară deachisă) la acoperiș, fără respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Suceava, incendiul a fost lichidat însă au fost afectate în total 13 garaje. Din cele 13 garaje afectate, la doua a ars izolația din carton bituminat a acoperișului, iar la restul de 11 a ars mansarda din lemn, corp comun, suprafața totală afectată fiind de aproximativ 500 mp. Au mai ars elemente de mobilier și de tâmplarie și diverse bunuri.

 

Puternic incendiu la mai multe garaje din cartierul sucevean George Enescu, 9.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava