• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit noaptea trecută cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de debitare cherestea, din municipiul Vatra Dornei, de pe str. Argestru.
Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată a precizat că incendiul a incendiul a fost observat şi anunţat cu mare întârziere, la ora 2:51, motiv pentru care la sosirea echipajelor, construcţia pe structură metalică, cu pereţi din lemn şi învelitoare din tablă era cuprinsă în totalitate de flăcări, fără să existe pericol de propagare.
Incendiul a fost lichidat la ora 6:42. Flăcările au ars hala pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi circa 6 metri cubi de cherestea. De asemenea, s-au degradat aproximativ 300 de metri pătraţi de învelitoare din tablă şi utilajele din interior, respectiv două banzicuri, un compresor, o multilamă, un transportor, un circular, un transformator sudură, un prizmuitor, tabloul electric general şi altele.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. În incendiu nu s-au înregsitrat victime, iar pompierii au salvat o autoutilitară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava