Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 17 aprilie în jurul orei ora 04.30, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Rădăuți, a fost sesizată cu privire la faptul că la o locuință are loc un scandal. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că o femeie de 45 ani, este căsătorită cu un bărbat de 45 ani, de aproximativ 26 ani și locuiesc în Rădăuți împreună cu fiul lor în vârstă de 7 ani, având și o fiică mai mare căsătorită, care nu mai locuiește în aceeași locație. La data de 14 aprilie femeia de 45 ani a convenit cu soțul ei să plece la domiciliul fiicei sale, situat tot in Rădăuți, pentru a o ajuta să aiba grijă de fiica ei minoră.

În noaptea de 16/17.04.2023, după ce a consumat băuturi alcoolice, bărbatul de 45 ani a sunat-o pe telefonul mobil pe soția sa și i-a cerut să vină acasă, însă aceasta nu a fost de acord, motiv pentru care în jurul orei 04.20 la domiciliul fiicei sale, a venit bărbatul de 45 ani care a provocat scandal, adresându-i cuvinte și expresii jignitoare soției sale în timp ce se afla la poarta locuinței. Totodată, acesta a apelat-o pe telefonul mobil și a amenințat-o cu acte de violență. În urma completării formularului de evaluare a riscului a reieșit faptul că există risc iminent pentru integritatea victimei, aceasta solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu.  Împotriva bărbatului de 45 ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu.  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”.

Rădăuțean liniștit de Poliție după ce i-a făcut scandal soției pentru că s-a dus la fiica lor să aibă grijă de nepoată, 9.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava