Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă seară, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată la 112 că o femeie de 59 ani, din mun. Rădăuți a fost lovită de către nora sa de 29 ani.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că victima a reclamat faptul că în cursul zilei de 22.05.2021, a avut o altercație cu nora sa, care a devenit agresivă fizic față de ea, încercând să o lovească, însă nu a reușit întrucât a intervenit fiul victimei. Totodată, persoana vătămată a reclamat faptul că a fost amenințată cu acte de violență de nora sa.
La fața locului a fost identificată și nora persoanei vătămate, care a declarat verbal faptul că a văzut-o pe soacra sa care ieșea din imobilul în care locuiește, aceasta din urmă având în mână mai multe documente care îi aparțin. Încercând să-i ia actele personale, între ea și soacra sa, a avut loc o îmbrânceală reciprocă.
Femeia de 59 de ani a depus plângere prealabilă împotriva nurorii sale, aceasta solicitând și eliberarea unui ordin de protecție provizoriu împotriva acesteia.
Astfel, în cauză, în urma completării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că există un risc iminent asupra victimei, motiv pentru care polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică -Compartimentul Ordine și Siguranță Publică, au emis un ordin de protecție provizoriu față de femeia de 29 de ani, pe o perioadă de 5 zile, începând cu data de 22.05.2021.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violență în familie” și ,,amenințarea”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava