• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Railex Suceava şi-a aflat adversarii de la turneul final al Cupei României la minifotbal, competiţie care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Sibiu, în prezenţa a 96 de formaţii din întreaga ţară. Conform tragerii la sorşi de vinerea trecuta, echipa patronată de Ilie Lahman a fost repartizată în Grupa a VII-a, alături de grupările AS Wolf Constanţa şi Mureşul Piatra Neamţ. “Alb-roşii” vor disputa ambele meciuri vineri, primele două clasate în grupă urmând să se califice în faza eliminatorie. Railex s-a calificat la turneul final din postura de câştigătoare a Cupei României organizată recent la nivelul judetului Botoşani.

Echipa suceveană va miza pe urmatorul lot de jucători: Dănuţ Tipa, Ovidiu Livischi – Laurenţiu Berezoschi, Ovidiu Bosancu, Mihai Guriţă, Sergiu Colban, Nolbert Solcan, Andrei Bijec, Nae Gliga, Alin Schipor, Cornel Căinari, Iulian Zlotar şi Radu Tomescu. Delegaţii echipei: Dan Haraga şi Ionel Cazacu.

La ultima participare la nivel naţional, acum doi ani, Railex a ajuns până în sferturile Cupei României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava