Concert pascal
MOPAN Suceava

Incredibil ce se poate întâmpla în fotbalul românesc! Campionatul seriei I a Ligii a II-a s-a încheiat de două săptămâni şi încă nu se ştie cine a retrogradat.
Rapid CFR Suceava stă în “triaj” de două săptămâni şi aşteaptă să vadă pe ce “linie” va intra. Toţi aşteaptă decizia “acarului” numit Comisia de Disciplină a FRF care trebuie să se hotărască cum va schimba “macazul”.
Formaţia suceveană a fost „oaia neagră” a ediţiei 2012-2013 a Ligii a II-a fiind nevoită să suporte o contestaţie tardivă, dar „stricăcioasă” la psihic din partea celor de la FC Botoşani şi mai apoi o eroare gravă şi absolut penibilă a FRF care nu a programat formaţia Sportul Studenţesc la meciul cu Rapid Suceava pentru ca mai târziu să se răzgândească.
După două săptămâni de la finalul campionatului fotbaliştii suceveni nu ştiu încă dacă pot merge în vacanţă pe litoral sau la ştrand la Cacica. Probabil cei de la Comisia de Disciplină a FRF îi ţin în „priză” pe jucători pentru a intra din nou direct pe teren în sezonul competiţional 2013-2014. Noi nu avem absolut nimic de împărţit cu cei de la Chindia Târgovişte sau Sportul Studenţesc, ci vrem ca regulamentele să fie respectate. Cine va plăti factura de la apă şi masa şi nervii acumulaţi în două săptămâni de incertitudine?
Aş vrea să-i văd pe cei de la FRF care au „încâlcit” toată treaba, noaptea în gară la Nisipitu cu lanterna la bască şi ciocănelul în mână cotrolând „rotiţele” trenului fără Naş!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava