Concert pascal
MOPAN Suceava

Formaţia Rapid Suceava va începe în prima zi a săptămânii viitoare pregătirile pentru sezonul oficial de primăvară.
„A fost o vacanţă binemeritată, după un sezon de toamnă foarte încărcat, dar cu rezultate foarte bune pentru echipa noastră. Aştept ca băieţii să vină cu poftă de fotbal după o lună de vacanţă în care au avut timp suficient să se odihnească, astfel încât în retur să avem evoluţii la fel apreciate şi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor suporterilor suceveni”, a declarat antrenorul rapidiştilor, Bogdan Tudoreanu.
Primul antrenament al sucevenilor va avea loc pe 12 ianuarie, urmând ca, după câteva zile de reacomodare la efort, ei să plece într-un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Negri, în intervalul 19-29 ianuarie. După revenirea de la munte, echipa se va pregăti în localitate, perioadă pentru care se vor disputa şi 6-7 meciuri amicale. Campionatul Ligii a II-a se va relua pe data de 28 februarie, Rapidul CFR Suceava urmând  să evolueze în deplasare, pe terenul formaţiei Unirea Slobozia.
Referitor la lotul de jucători, este foarte probabil să nu apară modificări spectaculoase în intersezon. La capitolul plecări, s-a vorbit la un moment dat de interesul formaţiei Rapid Bucureşti în ceea ce îl priveşte pe internaţionalul de tineret Andrei Cerlincă şi de o eventuală plecare a golgheterului Marius Matei la FC Voluntari, însă discuţiile nu s-au concretizat până acum.
„Eu îi aştept pe toţi jucătorii la reunirea lotului şi mi-aş dori să nu ne despărţim de nimeni. Mai mult, am iniţiat discuţii cu doi mijlocaşi centrali pentru consolidarea lotului, însă pretenţiile acestora au fost cu mult peste ceea ce noi putem să oferim în acest moment. La Rapid există un plafon salarial pe care nu putem şi nu ne permitem să-l depăşim, pentru că astfel am destabiliza bugetul pe care-l avem la dispoziţie. Aşa stând lucrurile, preferăm să promovăm nişte juniori suceveni”, a precizat Bogdan Tudoreanu.
Vestea bună este că jucătorii Florin Plecanciuc, Răzvan Bâgu şi Valeriu Tiron şi-au revenit după accidentările suferite în tur, astfel încât se vor prezenta apţi de muncă la ora primului antrenament din 2015.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava