Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava a reușit să treacă la limită de Oțelul Galați, într-un meci contând pentru etapa a V-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal, meci disputat la finele săptămânii pe stadionul ”Areni”. Din primul unsprezece al formației gazdă au lipsit Semeghin, Mircea Negru și Onciu, nemulțumiți se pare de neachitarea unor prime restante.
Cu o formulă de start modificată, Rapid Suceava a găsit mai greu drumul spre poarta adversă, ocaziile de gol fiind destul de rare. Cel mai periculos jucător al gazdelor în debutul partidei a fost Golofca, viteza lui pe gazonul ud fiind greu de contracarat de masivii fundași gălățeni. În prima jumătate de oră de joc, ”oțelarii” au avut și ei două contratacuri periculoase, dar Chipirliu s-a pripit de fiecare dată.


Unicul gol al întâlnirii dintre Rapid Suceava și Oțelul Galați a venit în minutul 30. Apostol a pătruns în dribling pe partea stângă a atacului sucevean, a fost faultat în careu, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată cu siguranță de Edi Sandu. Deși până la fluierul final mai era ceva mai mult de o oră de joc, nimic nu s-a mai schimbat pe tabela de marcaj, tinerii jucători de la Oțelul Galați fiind cam neexperimentați și temători.
Așadar, Rapid Suceava are procentaj maxim în ceea ce privește jocurile de pe teren propriu, elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu câștigându-le pe toate trei.

Rapid Suceava: Hînţescu – D. Bălan, S. Ciobanu (cpt.), R. Sava, Sfrijan – Aeroaiei, Sumanariu, G. Apostol, Ed. Sandu – Golofca, Dănilă.
Rezerve: Niga – Vornicu, Jitariuc, M. Negru, Vrabie, Ferariu, M. Enciu.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Oţelul Galați: Grecu – Marus, Cojoc (cpt.), Asanache, Murgoci – V. Ştefan, Dajborg – Chipirliu, Istrate, Miron – Cârjan.
Rezerve: Ed. Preda – R. Stănescu, C. Constantinescu, Codreanu, Tătar, Stoian, Diarra.
Antrenor: Daniel Florea
Arbitru: Marian Barbu; Asistenţi: Constantin Mihai Cantemir şi Bogdan Ioan Dragoş (toţi din Făgăraş).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava