MOPAN Suceava

Meci extrem de important în etapa a IV-a a play-out-ului seriei I a Ligii a II-a între Rapid Suceava şi CF Brăila, tribunele stadionului “Areni” fiind populate serios la această dispută care s-a jucat la mijlocul acestei săptămâni. În cazul unei victorii, sucevenii puteau să-şi asigure un moral excelent şi un ecart bun în faţa formaţiilor cu care se află în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare.
În consecinţă, tehnicienii suceveni au mizat totul pe atac şi nu au făcut rău, însă elevii lor s-au întrecut în ratări. Atacanţii suceveni Negru, Ionesi şi Cerlincă au fost blocaţi pe rând de portarul brăilean Mitrea, foarte bun la toate capitolele.
În minutul 26, rapidistii au primit penalty din partea centralului Dragoş Istrate la o cădere în careu a lui Cerlincă. Când toată lumea se aştepta ca Mircea Negru, cel mai experimentat jucător sucevean să execute, balonul a fost luat de Ionesi. Acesta a trimis previzibil în dreapta portarului brăilenilor care a respins. Spre launda lor, “ceferiştii” au luat-o de la capat în încercarea de a deschide scorul, dar Golofca a trimis slab, în braţele portarului advers, o minge centrată perfect de Semeghin. La ultima fază a primei reprize, gazdele au avut şi ghinion, Ferariu trimiţând mingea în bara transversală dupa o faza fixă executată de acelaşi Semeghin. Nimeni nu şi-a făcut probleme la pauză la scorul de 0-0 pentru că rapidiştii suceveni au dominat cu autoritate partida.
Din păcate, odată cu trecerea timpului acţiunile fotbaliştilor suceveni şi-au pierdut din claritate. Din nou s-a abuzat de centrări înalte, inutile pentru atacanţii şi mijlocaşii rapidiştii care sunt destul de scunzi şi nu s-a încercat “scoaterea” jocului pe extremă. Vântul a încurcat şi el faza de construcţie şi ocaziile din repriza a doua au fost mai puţine. Cerlincă a încercat ceva pe partea stângă, dar lipsa lui de experienţă s-a putut lesne observa atunci când a ajuns în poziţiii de finalizare. A mai fost şi un şut bun a lui Sumanariu, dar goal-keeper-ul brăilenilor Mitrea a fost la post. În rest toate centrările şi loviturile libere executare de Semeghin sau Daniel Bălan au fost respinse de bravul portar brăilean Mitrea, cel care are cel mai mare merit în egalul înregistrat la finalul disputei dintre Rapid Suceava şi CF Brăila.
Gruparea suceveană a pierdut o şansă imensă de a lua un ecart advevărat în duelul direct cu CF Brăila şi Dunărea Galaţi şi trebuie să muncească serios pentru a putea juca şi în sezonul viitor în eşalonul second al fotbalului românesc.

Rapid Suceava: Hânţescu – D. Bălan, Ferariu, Velescu, Semeghin – Cerlincă, Sumanariu, I. Plămadă, Golofca (’86 Sava) – Ionesi (’46 Arotăriţei), M. Negru (’70 Gafiţa). Antrenor: Bogdan Tudoreanu.
CF Brăila: Mitrea – Spiridon, Necoară, L. Ivan, Ghiocel – Ochia (’66 Ignat), Iordache, Cl. Ionescu, Frunză – Roşu (’78 Spătaru), Ndigwe (’61 Campeanu). Antrenor: Alin Pânzaru.

Rezultatele etapei a IV-a din play-out:
Gloria Buzău – Unirea Tîrlungeni    1-1
Rapid Suceava – CF Brăila    0-0
Farul Constanţa – Dunărea Galaţi    0-0
Clasamentul play out: 1. Gloria Buzău 24p, 2. Unirea Târlungeni 24, 3. Rapid Suceava 20p, 4. CF Brăila 19p, 5. Dunarea Galaţi 16p, 6. Farul Constanţa 10p.
În ultima etapă din turul play-out-ului, Rapid Suceava va evolua marţi, de la ora 11.00, pe terenul Unirii Târlungeni, într-un meci decalat cu trei zile la cererea ardelenilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava