MOPAN Suceava

Rapid Suceava va începe pregătirile de iarnă fără antrenorul Marin Barbu. Preşedintele Dumitru Moldovan a confirmat că începând din acest an antrenamentele “ceferiştilor” rămân doar în seama lui Bogdan Tudoreanu.

Tot la capitolul plecări, Dumitru Moldovan a precizat că Rapidul s-a despărţit în mod oficial doar de doi jucători, e vorba de Florin Plămadă şi Daniel Cristescu. Preşedintele Moldovan le-a dat asigurari jucătorilor rămaşi pe “Areni” că-şi vor primi salariile la timp atâta vreme cât va exista linişte la echipă.

“Jucătorii trebuie să înţeleagă că vor fi cu banii la zi atâta timp cât va fi linişte la echipa. Asta ne-a promis şi domnul primar Ion Lungu. Este nevoie de mai multă seriozitate la club” a mai spus Moldovan.

La capitolul achiziţii, rapidiştii suceveni au două ţinte clare din curtea concitadinei Sporting, este vorba de Constantin Ferariu şi Răzvan Bâgu.

“Am avut o discuţie cu domnul Prichici, finanţatorul echipei Sporting, iar acesta s-a arătat dispus să ne cedeze orice jucător. Deocamdată ne dorim doi jucatori de la Sporting, este vorba de Ferariu şi Bâgu. Am avut o discuţie de principiu cu cei doi, iar luni ii aşteptăm la reunirea lotului”, a precizat oficialul clubului Rapid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava