Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava a renunţat la patru jucători rămânând cu doar 22 de jucători în lot. Antrenorul Bogdan Tudoreanu nu va mai conta pe serviciile lui Costel Arotăriţei, Radu Luţac, Andrei Duman şi portarul Cristi Butnariu. Este posibil ca tehnicenii formaţiei sucevene să mai “subţieze” lotul.
Dacă unii jucători nu l-au mulţumit pe antrenorul Bogdan Tudoreanu, el s-a aratat satisfacut în schimb de evolutia lui Alexandru Apostol, venit de la Chiajna.
“Mi-a plăcut cum a jucat ca mijlocaş la închidere. Acolo aş vrea să-l folosesc. Rămâne să se înţeleagă cu conducerea”, a precizat antrenorul sucevenilor.
După ce l-au pierdut pe Vlad Hânţescu, care a ajuns în această vară la nou promovata în Liga a II-a FC Voluntari, oficialii Rapidului au căutat de zor un portar care să concureze cu Cătălin Pascal între buturi. În acest sens, s-au purtat discuţii cu Mihai Luca şi Marius Zăvoi, însă alesul a fost un localnic, Andrei Roheţki, fostul portar al grupărilor Cetatea Suceava, Ceahlăul Piatra Neamţ sau FC Botoşani. Misiunea conducătorilor suceveni a fost uşurată şi de problemele financiare cu care se confruntă mai nou FCM Dorohoi, ultima formaţie la care a activat Roheţki.
„Înregimentarea lui Andrei a constituit o prioritate pentru noi, mai ales că, fiind sucevean get beget, îi cunoaştem foarte bine posibilităţile. Va fi o concurenţă acerbă pentru titularizare între el şi Cătălin Pascal, din care Rapid nu are decât de câştigat”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.
Andrei Roheţki se va alătura lotului rapidist, iar miercuri va avea şansa să debuteze în tricoul „alb-vişiniu” în faţa unui adversar de calibru, cum este formaţia de prima ligă FC Botoşani, partida amicală urmând să se dispute pe stadionul „Municipal”, cu începere de la ora 17.00. Următor meci de pregătire pe stadionul Areni va avea loc sâmbătă, în compania formaţiei de eşalonul secund SC Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava