Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea de-a 66-a ediție a Premiilor Grammy a fost una cu peripeții! Rapperul Killer Mike (48 de ani), pe numele său real Michael Santiago Render, a trecut de la extaz la agonie, după ce a câștigat trei trofee muzicale la prestigioasa gală din Los Angeles, încheind seara la secția de poliție. Artistul american a fost arestat chiar în timpul evenimentului, notează click.ro.

O înregistrare video distribuită pe rețelele de socializare l-a surprins pe muzician, în timp ce era escortat de agenții de poliție, pe culoarele Crypto Arena, unde s-a desfășurat ceremonia. Rapperul a fost arestat din cauza unei altercații, care nu a avut nici o legătură cu Premiile Grammy. El este acuzat că ar fi lovit un ofițer de securitate, pentru că acesta nu a vrut să se dea la o parte din calea lui. Poliția din Los Angeles a anunțat că artistul a fost eliberat după câteva ore, fără a oferi mai multe detalii despre anchetă, conform postului de știri american ABC7.

Cu albumul „Michael”, Killer Mike a câștigat trei premii Grammy,  la categoria „Cel mai bun album rap”, „Cea mai bună interpretare rap” și „Cel mai bun cântec rap”.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/rapperul-killer-mike-a-plecat-in-catuse-de-la-2337456.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava