Concert pascal
MOPAN Suceava

Interes deosebit în sala LPS la meciul din cadrul etapei a X-a a Ligii Naționale de handbal masculin dintre CSU Suceava și Pandurii Târgu Jiu, față în față aflându-se ultimele două clasate în campionat.
”Răzeșii” de la CSU Suceava i-au luat ”tare” pe ”pandurii” gorjeni și nu i-au lăsat să respite încă din start. Avându-l în ”ariergardă” pe bravul portar Spiridon și pe ”scut de oțel” Ion Tcaciuc și cu trei ajutoare de nădejade a lui Baba Novac, sârbii Gavrilovici, Trivkovici și Danilovici, gruparea suceveană a pătruns ca în ”brânză” în defensiva celor de la Pandurii Tg.Jiu.
În minutul 23, inimosul public sucevean se tot freca la ochi nevenindu-i să creadă ce scor arăta tabela de marcaj: 12-3! Evoluții de excepție pentru Spiridon și Burlacu și diferență neverosimilă în favoarea celor de la CSU Suceava în fața experimentatei grupări gorjene din care nu au lipsit Șelaru, Acatrinei, Ilieș, Dinescu sau Enache.
Pentru a face meciul mai spectaculos și nu din alte ”motive”, handbaliștii suceveni au redus din ”turație” și le-au permis oaspeților să revină în meci. Dacă primele trei-patru goluri consecutive marcate de oaspeți nu au îngrijorat nici banca tehnică și nici iubitorii handbalului sucevean, următoarele i-au făcut neputincioși. De la 12-3, la pauză scorul a devenit 12-10!
”Treziți” la realitate de antrenorii Petru Ghervan și Răzvan Bernicu la pauză, handbaliștii suceveni au fost mai atenți în repriza secundă. Pe tot parcursul ultimelor 30 de minute avantajul a fost de trei-patru goluri în favoarea sucevenilor, portarul Spiridon prinzând o zi mare. Deși au comentat în legătură cu price fază, cei de la Pandurii Târgu Jiu nu meritau niciun punct din partida cu CSU Suceava pentru că echipa gazdă a fost mai bună. Scorul final al întâlnirii CSU Suceava – Pandurii Tg.Jiu a fost 24-23, dar el ar fi putut fi mai mare, doar lipsa de experiență a jucătorilor suceveni împiedicând acest lucru. A doua victorie pentru echipa suceveană și o evoluție bună a întregii formații cu bonus pentru Spiridon, Burlacu, Costea și Ion Tcaciuc.

CSU Suceava: Spiridon – Bursuc, Sandu Mihai (3), Gavrilovici (2), Davidovici (3), Trivkovici (4), Tîrzioru (4), Burlacu (5), I.Tcaciuc, Popovici, Costea (3).

Rezultate înregistrate în etapa a X-a a Ligii Naționale de handbal masculin:
CSU Suceava – Pandurii Tg.Jiu    24-23
CSM București – Steaua    25-23
Știința Bacău – HCM Constanța    22-24
Dunărea Călărași – HC Vaslui    23-24
Dinamo – HC Odorhei    33-23
HCM Minaur Baia mare – Potaissa Turda s-a jucat după încheierea ediției i-ar Poli Timișoara a stat în această etapă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava