Concert pascal
MOPAN Suceava

Ediția din acest an a manifestării ”Lume, lume…hai la târg” organizată în acest weekend la Muzeulș Satului Bucovinean a atins un nou record de vizitatori. Potrivit directorului Muzeului Național al Bucovinei Emil Constantin Ursu, la această ediție au fost prezenți 9.384 de vizitatori față de 8.470 în 2022.

Nu mai puțin de 100 de meșteri populari din mai multe zone ale țării au participat la ediția de anul acesta a Festivalului „Lume, lume… hai la târg!” din Muzeul Satului Bucovinean din Suceava. Deschiderea oficială a avut loc vineri în prezența directorului Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu și a chefului Cătălin Scărlătescu, cel care de mai mulți ani este invitat permanent la acest eveniment. Chef Scărlătescu a jurizat concursul „Săru’ mâna pentru masă!”.

Pe parcursul celor trei zile vizitatorii au putut găsi la standurile celor peste 100 de participanți produse meșteșugite, creatori de obiecte artistice, hand made, anticari și producători de bunătăți, vinuri, sucuri, lavandă, trandafiri, miere, plăcinte, cozonaci, înghețată, etc. pentru toate gusturile și buzunarele.

De asemenea, Ansamblul Ciprian Porumbescu a susținut în toate cele trei zile, momente de muzică și voie bună pe ulițele muzeului.

 

Record de vizitatori la ”Lume, lume...hai la târg” de la Muzeul Satului Bucovinean din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava