Concert pascal
MOPAN Suceava

În era tehnologiei avansate în care trăim, scrisul de mână este în continuare o temă care ar trebui să ne preocupe pe toți, mai ales că există o tendință din ce în ce mai mare de a fi înlocuit de tastatură și ecrane tactile. Ultimele cerecetări realizate de specialiști din SUA si Franța au demonstrat că beneficiile scrisului de mână sunt de necontestat și au un impact direct aspura dezvoltării creierului, creativității, consolidării memoriei și îmbunătățirii capacității de învățare.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține alinierea României la tendințele internaționale în ceea ce privește impactul pe care scrisul de mână îl are asupra vieții de zi cu zi și vă oferă ocazia de a afla mai multe informații de la experți de top în psihologie, neuroștiință și educație digitală despre beneficiile cognitive, motorii și emoționale pe care ni le aduce scrisul de mână, indiferent de vârsta pe care o avem.

Toți participanții la conferință sunt înscriși automat la o TOMBOLĂ și pot câștiga o tabletă grafică WACOM, atât de utilă în activitatea didactică!

Participarea este GRATUITĂ! Se acordă certificat de participare!

Conferința WEBDIDACTICA Educațional, cu tema „Beneficiile scrisului de mână, în era educației digitale” de MIERCURI, 26 Iulie 2023ora 17:00, se desfășoară online, prin platforma ZOOM, oferindu-vă posibilitatea de a vă conecta și participa, de oriunde v-ați afla.

Printre experții în domeniu care vor participa la conferință se regăsesc:

Gabriela Maalouf, Psiholog, Psihoterapeut și NLP trainer pentru copii și părinți, inițiator Atelierul de Parenting „Ghidul Familiei Împlinite”

Cătălin Anghelache, Neuro Change Practitioner, Revista Psychologies România

Dănuț Eremenco, Expert în Educație Digitală

Petre Crăciun,  Președinte al Filialei București Literatură pentru Copii și Tineret din cadrul USR, scriitor, jurnalist.

Rezervați-vă un loc acum, pentru a avea acces la ultimele descoperiri științifice legate de beneficiile scrisului de mână.

CLICK pentru FORMULAR DE ÎNSCRIERE și detalii despre eveniment

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava