Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Bălan e mai fericită că niciodată în brațele iubitului său tinerel, jucătorul de tenis român Vlad Victor Cornea (29 de ani), mai mic cu 9 ani decât artista. De când și-a recunoscut relația și s-a afișat cu Victor Cornea, Andreea Bălan radiază, notează click.ro.
Este toată numai un zâmbet și dragostea i se citește pe chip. Artista și-a însoțit iubitul în Suedia, acolo unde acesta a fost invitat să participe la Nordea Open, un turneu de tenis ATP Tour 250 din turul ATP, desfășurat la Båstad, Suedia, cei doi profitând de fiecare clipă pe care o petrec împreună.

„Mână în mână până când lumea se sfârșește!”, a fost comentariul pus de Andreea Bălan la o poză în care apare în mașina cu care ea și iubitul ei au fost preluați de la aeroportul din Suedia, potrivit sursei citate. Pe tot pracursul drumului proaspeții îndrăgostiți s-au ținut de mână iar artista a avut un zâmbet de femeie îndrăgostită și nu s-a putut abține să nu facă postări cu ea și tenisman-ul. Chiar și Victor Cornea a zâmbit în toate filmările pe care cântăreața le-a făcut în escapada lor romantică din Suedia, și-a luat iubita după gât și a pupat-o părintește pe cap.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-balan-radiaza-unde-a-dus-o-iubitul-2284547.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava