MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a fost prezent la Bucuresti la „Summitul Autorităților Municipale din România” un eveniment organizat de catre Asociația Municipiilor din România, unde deține funcția de prim vicepreședinte.

”La discuții au participat președintele Senatului  Nicolae Ciucă, premierul Marcel Ciolacu, ministrul finantelor publice Marcel   Boloș, ministrul investițiilor și  proiectelor  europene Florin Câciu, secretarul de stat din Ministerul Energiei, Dragoș Drăgan ,precum si alți reprezentanti guvernamentali și ai mediului academic. Discuțiile au fost axate pe reforma administrativă,descentralizare,politici verzi și surse de finanțare pentru proiectele locale de dezvoltare  viitoare . De asemenea am participat la Adunarea Generala a Asociației Municipiilor din România unde a fost prezent și ministrul finanțelor publice, domnul Marcel Boloș, care a prezentat un  „Ghid pentru Autoritățile Locale” referitor la aplicarea prevederilor Ordonanței 90/2023, care va fi transformat intr-un Ordin de ministru”, a spus Ion Lungu.

Reforma administrativă și descentralizarea principalele teme de discuție de la "Summitul Autorităților Municipale din România" unde a fost prezent și primarul Ion Lungu, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava