MOPAN Suceava

Doi dintre elevii Școlii Gimnaziale din Horodnic de Sus au reprezentat județul Suceava la faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la badminton. În pofida faptului că au concurat împotriva multor jucători ce fac badminton de performanță la cluburi din țară, cei doi sportivi din județul Suceava, pregătiți de profesorii Gheorghe Onica și Cristinel Stanichevici, au avut o comportare onorabilă în teren, astfel că Gheorghe Luța a terminat competiția masculină pe locul cinci, în timp ce la fete, Viorica Maria Luța a ieșit a șasea. După finale, organizatorii au organizat un alt concurs rezervat doar sportivilor nelegitimați. De această dată, Gheorghe Luța și Viorica Maria Luța au reușit evoluții și mai bune în concursul individual, ambii impunându-se în final la masculin, respectiv feminin.
,,În condițiile în care sportivii noștri nu sunt legitimați ca sportivi de performanță, consider că aceste rezultate sunt remarcabile, mai ales că au fost obținute concurând cu sportivi valoroși din Galați, Timișoara, București, Bacău. Vreau să mulțumesc firmei Tarsin Bucovina care ne-a ajutat și ne ajută mereu în activitatea noastră, domnului Gheorghe Adrian şi doamnei Maximiuc Doina.
Aceste rezultate remarcabile  ne-au determinat să organizăm un puternic turneu de badminton ce se va desfășura în perioada 15-17 mai la Horodnic de Sus şi Marginea, cu peste 80 de sportivi din toată țara, la care va participa şi președinta Federației Române de Badminton, Animona Hutu”, a declarat profesorul Gheorghe Onica.

Rezultate deosebite pentru doi sportivi suceveni la Olimpiada Națională a Sportului Școlar la badminton, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava