• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Numărătoarea paralelă a voturilor făcută de principalele partide politice arată că PNL a obţinut cel mai mare număr de voturi pentru Consiliul Judeţean Suceava, fiind urmat de PSD. Din ultimele date pe care le avem, în urma numărătorii paralele a voturilor de la PNL, liberalii ar avea 48% din numărul de voturi valabil exprimate în judeţul Suceava, fiind urmaţi de PSD, cu 41%, şi de ALDE, care încă nu ar trece pragul electoral de 5%m având doar un procent de 4,7%. De cealaltă parte, la numărătoarea paralelă făcută de PSD, PNL se află tot pe primul loc, având 45%, social democraţii au 42%, în timp ce ALDE ar avea 6% din voturile valabil exprimate pentru Consiliul Judeţean.

De precizat că liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, în timp ce social democraţii vor miza pe actualul şef al administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor.

Rezultate parţiale. Liberalii se află pe primul loc şi la Consiliul Judeţean Suceava, 8.1 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.1/10 (7 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava