Concert pascal
MOPAN Suceava

Elena Merișoreanu se simte întristată de faptul că tot mai multe valori românești, colegi și prieteni de-ai artistei, se sting din viață. În ultimii ani, cântăreața de muzică folclorică a trecut prin momente dificile, după ce și-a pierdut mai mulți colegi de scenă, iar în ultima perioadă aceasta s-a confruntat personal cu o problemă de sănătate la corzile vocale, fiind nevoită să treacă și printr-o intervenție chirurgicală în acest sens. Iată la ce gest emoționant a recurs Elena Merișoreanu, pentru a onora memoria colegilor săi de breaslă care s-au stins din viață.

Elena Merișoreanu a decis să organizeze pomeni și parastase, în cinstea colegilor săi artiști, care au trecut în neființă. „S-au dus prea mulți colegi de-ai noștri. Publicul nu trebuie să știe problemele noastre. Poate acasă aveam pe cineva bolnav, poate un deces, dar pe scenă trebuie să uităm. După cortină, lăsăm totul, uităm. (..) Eu întotdeauna am așa, o premoniție și îi visez pe colegii mei.”, a declarat Elena Merișoreanu, conform click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/emotionant-gestul-facut-de-elena-merisoreanu-dupa-moartea-colegilor-sai-de-breasla

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava